Dagkollo sommaren 2018

Nu är det snart  dags för Dagkollo

En vanlig dag på kollo börjar med att bussen hämtar barnen vid något av de förutbestämda busstoppen och kör dem sedan ut till gården. Där samlas alla i en stor ring och sjunger tillsammans. Därefter går barnen ut i sina mindre grupper, där det mesta av verksamheten äger rum. Det kan röra sig om lekar, samarbetsövningar, sångskrivande, pysslande, kanotpaddling eller sagoläsning. Inte sällan utmanas en annan grupp i brännboll eller snappa näsduk.

Efter att barnen lekt i sina respektive grupper serveras lunch på gården. Efter att maten har ätits, och kocken tillsjungits, så är det fritid. På fritiden får barnen välja mellan olika aktiviteter, såsom bad,pyssel, lekar och fot- eller brännboll.

Sommaren 2018 är det veckorna 25 (18-21 juni) samt 33 (13-17 augusti)

Vi är på Enebygården

Svenska Missionskyrkans Ungdom i Uppsala, eller kort och gott SMU i Uppsala, har under många år bedrivit verksamhet på Enebygården, Uppsala Missionskyrkas sommarhem. Enebygården är belägen i närheten av Wiks slott.

Anmälan

Dagkollos egen hemsida enebydagkollo.se är för tillfället inaktiv men fram till att den aktiveras kan du anmäla dig här

Anmäl ditt barn här