Konferens&Lokaler

Välkommen att hyra lokaler i Missionskyrkan!

konferens_2

Missionskyrkan ligger centralt i Uppsala och har ljusa och trivsamma lokaler för många användningsområden.

Våra lokaler passar för bl.a. konferenser, kurser och sammanträden och hyrs ut måndag – torsdag 8-21 samt fredag 8-16. Kyrksalen hyrs ut för konserter alla dagar.

Utrustning

Samtliga lokaler har tillgång till trådlöst nätverk och är utrustade med (eller kan förses med) OH, whiteboard och blädderblock. I Toven, Linnéstugan, Musiksalen, Insikten och Utsikten är dataprojektor installerad. För övriga lokaler finns dataprojektor och även dator att hyra.

Kyrksalen, Toven och Linnéstugan är utrustade med ljudanläggning och hörselslinga. Headset och trådlös mikrofon kan bokas.

Lokaler

Perspektivskisserna nedan ger en överblick över Missionskyrkans lokaler i entréplanet och plan 1. I källarplanet finns dessutom ett samtalsrum och ett andaktsrum. Du kan också navigera dig runt i kyrkan här.

För information om priser se nedan.

Lokaler entre

TovensalenTovensalenMotionshallenMotionshallenKyrksalenKafé KampanilenKafé Kampanilen

lokaler1trappa

VinkelnVinkelnMusiksalenMusiksalenLinnéstuganLinnéstuganLinnéstuganLinnéstuganUtsiktenUtsiktenUtsiktenUtsiktenAllrummetArkenInsiktenAllrummetInsiktenGallerietGalleriet

Enebygården

Nu går det att även få information och boka sommarhemmet Enebygården här på internet.

Priser från 2016-01-01

LokalAntal personer*Timpris
Kyrksalen300-4501800
Tovensalen90960
Linnéstugan50-75780
Musiksalen20-50440
Utsikten20400
Insikten20-30400
Arken med smårum15+4+4250
Vinkeln10210
Samtalsrummet 125
* Beroende på möblering och användningsområde.