Upplandsmötet INSTÄLLT!

Se artikel i Sändaren!

Till jordens yttersta gräns

Tillsammans möts församlingar inom Equmeniakyrkan i Uppland till en helg för möjlighet till gemenskap och fördjupning. Temat för helgen följer vårt samfunds temaår.; Till jordens yttersta gräns. Du kommer att bli en del av angelägna seminarier, torg för erfarenhetsutbyte, samtal, gudstjänst och gemenskap.

Kördag kl 13.00. En tillfällig kör som övar inför kvällens framförande kl 18.30. För dig med körvana oavsett om du sjunger i kör nu eller inte. Vill du vara med? Anmäl dig till Bilda.  Dagen leds av Gunnar Axelson Fisk och Markus Jonsson.

Seminarier kl 13.00. Det blir en rad olika seminarier, var och en på 90 minuter, som du väljer på plats. Allt från hur vi når nya församlingsmedlemmar till bibelstudier, kreativa verkstäder och fördjupande samtal. Medverkande är bland andra: Johnny Jonsson, Lena Bergström, Rune W Dahlén, Klas Eriksson, Anders Jonåker, Anna-Lena Jarl m fl. Dagen inleds av Jenny Dobers, regional kyrkoledare. Information om seminarierna: Bilda. www.bilda.nu/upplandsmotet.

Till jordens yttersta gräns. kl 18.30. Kördagens sångare sjunger och vi får del av ett samtal mellan Uppsala stifts biskop Karin Johannesson, regional kyrkoledare Jenny Dobers och författaren Ola Larsmo. Ett samtal om att vara en kyrka i tiden, i vårt land och i vår värld. Samtalsledare Karolina Berneheim och Torbjörn Bådagård.

Tacokväll med musik kl 20.00. “Från Joni Mitchell till Hoffmaestro” med Hanna och Ella Christoffersson med band. Samtal med Samuel Hummerdal, biträdande generalsekreterare för Equmenia. Tacobuffé. Samtalsledare Anders Jarl och Andreas Möller.

Läs merFacebook!