Trygghetsläge

Uppsala missionskyrka går in i ett Trygghetsläge från fredag den 13 mars i syfte att bromsa smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19. Detta gäller tills vidare.

Detta innebär:

Det planerade Upplandsmötet 14–15 mars tillsammans med andra församlingar ställs in.

Lokalerna är fortsatt öppna för våra externa hyresgäster.

Kaféet är stängt
Lunchprogram, musik, poesi och meditation ställs in
Replokaler och idrottshall stängs
Kyrkans interna verksamheter ställs in

Barnverksamheten följer Uppsala kommuns riktlinjer för skolverksamheten.

Kyrkan är öppen för gudstjänster. Särskilda säkerhetsarrangemang finns på plats.

Vi hoppas på detta sätt bidra till att minska smittspridningen i samhället och att vi snart fullt kan öppna kyrkan igen. Avgörande för beslutet är anvisningarna från myndigheter samt WHO:s klassning av utbrottet som pandemi.

För allmän information – läs mer på www.krisinformation.se.
För frågor om verksamheten – kontakta
För frågor om uthyrningar – kontakta .

Om du är osäker kontakta ansvarig ledare i din grupp.

Vi uppmanar oss alla att fortsätta vara noga med att inte utsätta riskgrupper för smitta, att
stanna hemma vid minsta tecken till sjukdom, att vara noga med handhygien och respektera
den information och de anvisningar som myndigheterna ger.

För Uppsala Missionskyrka

Kjell-Åke Nordquist, ordförande