Vilt och vackert i vintertid – Födelsedagskonsert med den 1-åriga flygeln i centrum

Födelsedagskonsert 1 årskonserten

I januari 2018 invigdes Uppsala Missionsförsamlings nya flygel. Den har spelats på flitigt alltsedan dess, uppskattats av församlingens egna musiker såväl som pianister från när och fjärran i många olika genrer.

Konserten bjuder på musikaliska berättelser i olika former, om livet, döden och kärleken, improviserat och utsirat med fiolspelare och pianister, sångare och sångerskor.

Romans- och operasångaren Olle Persson och pianisten Mats Jansson kommer tillbaka även denna gång. Den mångsidiga musikern – sångerskan och spelmannen Lena Willemark – tar med sig fiolen och spelar polskor tillsammans med spelmannen Anna Axelson-Fisk, båda uppvuxna i Älvdalen. Med ännu en pianist i ensemblen, Lennart Simonsson, utvidgas möjligheterna ytterligare för ett rikt musikaliskt samspel på högsta nivå.