Gospelvår 2022

Oj vad vi är sugna på att sjunga, framförallt gospel! I Missionskyrkans lokaler blir det Gospelvår! Alla är välkomna, både nybörjare och mer vana sångare.
Vi övar sex onsdagkvällar 18.30-20.30 varannan vecka med start 2 mars och avlutar med en konsert söndag 15 maj. Konserten äger rum i Missionskyrkan med komp, solister, sing along och ni får bjuda in nära och kära!
Vi lär oss på plats när vi sjunger, brukar bli både bra och roligt! Inga noter delas ut, men texter kommer finnas! Ni kommer också kunna öva med stämfiler mellan gångerna.
Kostnaden för att delta i projektet är 200 kr, vilket täcker omkostnader så som musiker, ljudtekniker mm.
Josefin Klintefelt och Johan Teodorsson, som lett kör tillsammans i flera år, leder projektet i samarbete med Uppsala Missionskyrka och Studieförbundet Bilda!