Kalender

mar
14
lör
Upplandsmötet – Till jordens yttersta gräns
mar 14 kl. 13:00

Till jordens yttersta gräns

Tillsammans möts församlingar inom Equmeniakyrkan i Uppland till en helg för möjlighet till gemenskap och fördjupning. Alla församlingar är välkomna att ta del av information och inbjudan. Ett antal församlingar har gått samman och står för planering och inbjudan. Temat för helgen följer vårt samfunds temaår.

Kördag kl 13.00. Vi samlar en stor kör som övar in musik att sjunga på kvällens högtidsmöte
kl. 18.00. För sig med körvana oavsett om du nu sjunger i kör eller ej. Dagen leds av Gunnar Axelson Fisk och Markus Jonsson.

Seminariedag kl 13.00. Det blir en rad olika seminarier, var och en på 90 minuter, som du kan välja mellan. Allt från församlingsutveckling, hur vi når nya församlingsmedlemmar, bibelstudier, samtal om växt och fördjupning. Information om de olika seminarierna kommer längre fram. Rune W Dahlén, Klas Eriksson, Lena Bergström, Anders Jonåker, Anna-Lena Jarl, Thomas Kazen m fl. Dagen inleds av Jenny Dobers, regional kyrkoledare.

Högtidskväll kl 18.30. Vi lyssnar till kören som övat under dagen och får del av ett samtal mellan biskop Karin Johannesson, regional kyrkoledare Jenny Dobers och författaren Ola Larsmo. Ett samtal om att vara en kyrka i tiden, i vårt land och i vår värld. Samtalsledare Karolina Berneheim och Torbjörn Bådagård.

Musikkafé kl 20.00. Utmaningar – musik och servering, Samtalsledare Anders Jarl och Andreas Möller.