Konfirmand 2021/2022

Equmeniakyrkan i Uppsala erbjuder konfirmationsläsning 2021-2022.

Att gå i konfa handlar om att samtala om kristen tro och viktiga livsfrågor, få nya kompisar och fundera över vad det är att vara tonåring. Vi utgår från era frågor och vad ni tycker skulle vara intressant att ta upp.

Upplägget: Vi träffas varannan torsdag i Österledskyrkan, Gamla Uppsala kl 18-20 (jämna veckor) med start den 9 september. Förutom dessa träffar ingår också hajk, läger, gudstjänster och studiebesök. Konfasamlingarna är uppdelade i två delar med en fikapaus i mitten.

Undervisning, material, bibel etc. är gratis. Det som kostar är lägret på vårterminen och hajken, en övernattning i slutet av höstterminen. Konfirmandledarna är Anders Jarl, Michael Ericson och en ny ungdomsledare. Själva konfirmationen blir preliminärt den 28-29 maj.

Informationsträff för ungdomar och föräldrar blir det torsdagen den 2 september 18.30 i Österledskyrkan. Anmälan till infoträffen görs senast den 31 augusti till:

Anders Jarl, pastor i Österledskyrkan och ansvarig för konfirmandverksamheten 070-771 17 01