LEKSAKSLOPPIS 7 december

LEKSAKSLOPPIS

Missionskyrkans julmarknad kommer i år att utökas med en loppis där man kan fynda begagnade leksaker, spel, böcker och annat som kan tänkas slås i ett paket och skänkas till ett barn/ungdom i julklapp.

Vi tar gärna emot saker som är i sådant skick att du själv skulle vilja köpa och ge bort till någon i julklapp. De saker du kan tänka dig att skänka, lämnas i Missionskyrkan under dess öppettider: Mån-tor 8-16, fre 8-15 samt söndagar i samband med gudstjänst.

Pengarna som kommer in från försäljningen från loppisen går till ett projekt som drivs av en systerkyrka i Indien som heter ”Restoring lost childhood”. Bland annat har man undervisning för barn som inte tillåts gå i skolan och lever i utsatta miljöer. Läs mer om projektet här: https://equmenia.se/restoring-lost-childhood

Det går bra att betala med Swish eller kontanter.

Samtidigt som loppisen pågår Missionskyrkans julmarknad och cafét är öppet för den som vill fika.

Har du frågor?

Kontakta Emma Persson 070-26 45 270 /