Missionskyrkans Gästabud

Nu har du chansen att gå på middag hos någon eller några du kanske känner eller inte känner. Det är en fin middag, med tre rätter, fast enkelt.

Vi kallar det Gästabudet. Det är en fortsättning på en gemenskapsfrämjande och bra tradition som Anita Jonsson i Uppsala Missionsförsamling organiserat under många år. Vi hoppas den ska leva vidare.

Det går till så här att du anmäler dig till en middag genom att skicka ett mail till . I januari får du besked om middagsvärd(ar) och därmed antalet middagar du ska betala för. Du räknar själv samman din totala summa och betalar till anvisat bankgiro el Swish. Ni kan vara flera på samma beställning. Du som skickar in blir ansvarig för att betala för er. Ange antal personer, telefonnummer och ev. allergier. Först till kvarn gäller. Skicka din beställning senast 31 december.

Vi hanterar dina uppgifter med försiktighet, men genom att du skickat din beställning godkänner du att vi spar på uppgifterna till dess middagarna är genomförda.

Vi utgår från att alla är vaccinerade både, värdar och gäster.

Har du frågor kan du kontakta Kristina Stenson på eller telefon 070-326 63 96.