Upplandsmötet INSTÄLLT

Upplandsmötet är inställt!

Tillsammans är vi många och har mycket att dela med varandra. Församlingar inom Equmeniakyrkan i Uppland möts till gemenskap och fördjupning. Du kommer bli en del av angelägna seminarier, torg för erfarenhetsutbyte, samtal, gudstjänst och gemenskap.

Temat för helgen följer Equmeniakyrkans temaår: Till jordens yttersta gräns. Ett antal församlingar har gått samman och står för planering och inbjudan. Hoppas vi ses!

Program:

Lördag 14 mars

Kördag kl 13.00. En tillfällig kör som övar inför kvällens framförande kl 18.30. För dig med körvana oavsett om du sjunger i kör nu eller inte. Vill du vara med? Anmäl dig till Bilda.  Dagen leds av Gunnar Axelson Fisk och Markus Jonsson.

Seminarier kl 13.00. Det blir en rad olika seminarier, var och en på 90 minuter, som du väljer på plats. Allt från hur vi når nya församlingsmedlemmar till bibelstudier, kreativa verkstäder och fördjupande samtal. Medverkande är bland andra: Johnny Jonsson, Lena Bergström, Rune W Dahlén, Klas Eriksson, Anders Jonåker, Anna-Lena Jarl m fl. Dagen inleds av Jenny Dobers, regional kyrkoledare. Information om seminarierna: Bilda. www.bilda.nu/upplandsmotet.

Kl 18.30 – Till jordens yttersta gräns. kl 18.30. Kördagens sångare sjunger och vi får del av ett samtal mellan Uppsala stifts biskop Karin Johannesson, regional kyrkoledare Jenny Dobers och författaren Ola Larsmo. Ett samtal om att vara en kyrka i tiden, i vårt land och i vår värld. Samtalsledare Karolina Berneheim och Torbjörn Bådagård.

Kl 20 – Tacokväll med musik kl 20.00. “Från Joni Mitchell till Hoffmaestro” med Hanna och Ella Christoffersson med band. Samtal med Samuel Hummerdal, biträdande generalsekreterare för Equmenia. Tacobuffé. Samtalsledare Anders Jarl och Andreas Möller.

Söndag 15 mars

Kl 11 – Högtidsgudstjänst. Predikan av kyrkoledare Lasse Svensson, sång av kördagens sångare, pastorer från arrangörförsamlingarna, kyrkkaffe. Vi uppmärksammar Waldenströmska studenthemmet 100 år.

Plats: Missionskyrkan i Uppsala, St Olofsgatan 40.

Anmälan: Anmäl dig till din församlingsföreståndare.

Kostnad: Fika och mat till självkostnadspris.

Mat: Var och en ordnar ev lunch och middag på egen hand. Fika och soppa finns att köpa hela lördagseftermiddagen i kyrkan.

Resa: Åk gärna buss eller tåg eller samåk med andra från din församling.