Enebygården

Enebygården är Uppsala Missionsförsamlings sommarhem och används för församlingens verksamhet, dess medlemmar, ungdomar och vänner.

År 2022 hålls dagkollo veckorna 24, 25 och 31 och 32. Dagkollo har en egen hemsida där det går att anmäla deltagande: Dagkollo har en egen hemsida där det går att anmäla deltagande.  enebydagkollo.se

Under juli månad planeras som tidigare att Stugvärdar finns på gården. Det innebär att gården på dagtid (kl 9-17) står öppen för besökare som kan njuta av miljön och finna ro vid Ekolns strand!

Vill vara Stugvärd? – kontakta Torbjörn Bådagård 070 725 00 25. Du kan också anmäla ditt intresse till eneby@uppsalamissionskyrka.se senast den 1 april. Se mer information här >>

Vid några tillfällen ordnas särskilt program – se uppsalamissionskyrka.se för tidpunkter och detaljer.

Veckorna 18-23 och 33-40 hyrs Enebygården till medlemmar i och vänner till Uppsala Missionsförsamling. Kontakta Lotta Holmberg, mejla till eneby@uppsalamissionskyrka.se  om sådant önskemål.

Hur hittar man till Enebygården?

Karta till Enebygården

Swish till Enebygården: 123 547 92 82